Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csigolya becsípődéssel szoptat...

Csigolya becsípődéssel szoptatás alatt lehet valamit kezdeni?

Figyelt kérdés
Csütörtökön megyek dokihoz, bár előre látom, hogy mit fog mondani. Injekciót nem kaphatok mert szoptatok, /szteroidot tartalmaz/ akupunktúrára járok vmivel jobb de alig élek már 1 hete. Az alsó 2-3-as csigolyámnál van a becsípődése, valószínüleg megemeltem magm :O( Van valakinek esetleg vmi nyújtó praktikája amivel ki tudna kattanni, vagy más megoldása?
2010. márc. 2. 11:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Én hasonló cipőben járok, tegnap óta.. :( Nekem a gerincem mellett, (gerinc és lapocka között) becsípődhetett egy ideg, és már majd meghalok a fájdalomtól. Az előbb majdnem összeestem úgy belehasított a fájdalom. Mit lehet tenni ilyen helyzetben? Az orvoshoz nem tudok elmenni, mert még a cipőmet sem tudom felhúzni.
2010. márc. 2. 12:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom hol laktok, de erre gyógymasszőr kellene, vagy csontkovács, aki segítene. Képzeljétek ahogy most ti szenvedtek, mert ez tudom őrület, tavaly előtt nyáron 3 hónapig voltam benne. A k.annyát. bocs. De azt hittem megbolondulok. Végül egy csontkovács segített rajtam. Jól megropogtatott. És azt mondta próbáljak egyenes derékkal járni, és nyújtó gyakorlatokat végezni. Felemelni a fejed fölé a kezet és úgy nyújtsam a gerincemet. Jó egészséget mindkettőtöknek.
2010. márc. 2. 12:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Én tartok picit a csontkovácsoktól. Esküszöm attól félek, hogy eltöri a gerincem. Tudom hülyén hangzik, de anno voltam és azt hittem nem kelek fel. Most nem tudom eldönteni, hogy becsípődés, meghúzás, vagy megerőltetés. Mi lehet a különbség. Mielőtt nem kaptam tartós meg ideiglenes tűket a fülembe, nem tudtam megmozdulni kerek 5 napig...most is nagyo fáj, de már tudom végezni a dolgom. Ezzel milyen orvoshoz kell menni? Ortopéd sebészhez?
2010. márc. 2. 12:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy nagyon jó masszőröm, szegény néni már meghalt. Mindig ahhoz jártam. Azt mondta elég egy rossz mozdulat, főleg ha az inak nyúltabbak. Azt ajánlotta naponta egy félóra torna nem megerőltető, de inkább nyujtozkodó. Edzi az izmokat, inakat, rugalmasabbá teszi ezeket a szerveket. Hát igen én is jártam akupunkturás kezelésre. Piszok pénzembe került, és otthagytam, mert nem ért semmit. De ez emberre válogatja. Hát próbáld meg az ortopédiát is.
2010. márc. 2. 12:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Itt vagyok, jelentkezhettek itt jobbra lent privátban. :-)

Gyógymasszőr

2010. márc. 2. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!