Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Bevettem antibiotikumot,...

Bevettem antibiotikumot, pedig nem vagyok beteg. Lesz valami bajom?

Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 07:35
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
MOst nem, csak a szervezet hozzászokik és mikor kellene, akkor nem lesz hatásos.
2010. márc. 2. 07:52
 2/6 anonim válasza:
88%

Ha nem vagy beteg, akkor mi értelme?

Egyébként valóban, ha sokat szeded a szervezet megszokja és amikor majd kellene cseszheted.

2010. márc. 2. 08:24
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Az antibiotikum tönkreteszi a bélflórát. Feleslegesen szedni nem ajánlatos.
2010. márc. 2. 08:28
 4/6 anonim ***** válasza:
85%

Mi a fenének vetted be?????

Vitaminnak nézed?

Vagy csak úgy?

Am nem lesz semmi bajod.Ha sűrűn csinálod az immunrendszered kicsinálja az antibiotikum és nem tudsz majd meggyógyulni egy sima náthából vagy influenzából sem.Akkor lesz ám gáz!!!!

2010. márc. 2. 08:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz semmi bajod, de ezzel a szervezetedben jelenlévő kórokozók (amelyek közül sok jelen van kis számban akkor is, ha nem vagy beteg) adott gyógyszerhez való hozzászokását segítetted elő. Valaki azt írta, hogy a szervezeted szokik hozzá. Nem, nem te szoksz hozzá, hanem a staphylococcus és társai. Rengeteg gyógyszerrezisztens baktérium van ma már, és ez a felesleges antibiotikum-szedésnek köszönhető. Nemsokára elérjük azt a stádiumot, hogy egy mezei homloküreg-gyulladás is gyógyíthatatlan lesz, nem beszélve egyes súlyosabb betegségekről, amik régebben kitűnően gyógyíthatóak voltak antibiotikumokkal.

Máskor ne csinálj ilyet,ha lehet...

2010. márc. 2. 09:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz tőle semmi bajod :D
2010. júl. 31. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!