Egytitokzatoslány kérdése:
Találtam egy gümőt a jobboldali fülcimpámban. Mi lehet az?
Figyelt kérdés
Csak akkor fáj, ha hozzá érek, de eléggé beparáztam, nem akarok a legrosszabbra gondolni, remélem csak egy pattanás, bár eléggé ritka, hogy a fülünkön van nem? Azért, ha valaki tud valamit erről, megköszönném, ha segítene! 18/L2015. jún. 24. 09:58
1/3 anonim válasza:
Nem ritka, elég gyakran van fülben pattanás, tekerj egy gyufaszálra kis vattát és mártsd jódba, ezzel kenegesd be a gumót, napjában kétszer kend be pár napig, ha pattanás, akkor el fog múlni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már magától kezd elmúlni, de legközelebb kipróbálom. :)
2015. jún. 25. 19:55
3/3 anonim válasza:
Tuti hogy pattanás. Nekem is volt. Ez egy olyan pattanás, ami nem jött felszínre. Hagyjad, fel fog szívódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!