Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Iszonyúan másnapos vagyok,...

Ledzep kérdése:

Iszonyúan másnapos vagyok, mit tegyek ellne?

Figyelt kérdés

Has valamint fejfájás stimmel, és elég erős hányingerem is van, csak rövidet ittam, és nagyon sokat, 18. születésnap és hát elszaladtak a lovak....

[link]

ezek közül melyiket lenne hasznos kipróbálni, ami ténylegesen segít.

de ha van jobb ötlet, szívesen meghallgatom.

2010. márc. 1. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Boldog születésnapot. :)

szerintem fürdöj le és pihenj le,aludj...az segít :)

2010. márc. 1. 22:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
igyál sok vizet, és egyél pár falatot (én ilyenkor mindig készítek ki magamnak kekszet, ropit vagy vmit, ha felkelek egyből azt tudjam enni). Meg szerintem vegyél egy fürdőt, és aludj:)
2010. márc. 1. 23:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Isten éltessen sokáig!

langyos zuhany, igyál tejet ha szereted és utána nagyon sok alvás. Ha forog minden akkor egypár falat kaja mellett tegyél be valami altató filmet, és mivel ki vagy merülve előbb útóbb az álmok vad mezejére fogsz érkezni.

Jó pihenést, szép nyugodt álmokat!!

2010. márc. 1. 23:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Isten éltessen! :) Nagyon sok vizet igyál, attól a fejfájás és a szomjúság elmúlik, zuhanyozz le gyorsan langyos vízzel és aludj sokat.

Én bizony még sosem voltam másnapos, mert betartottam ezeket :)

2010. márc. 1. 23:22
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek, a másnapsságon túl vagyok hálistennek,

már csak a gyomrom fáj de iszonyúan......

2010. márc. 2. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!