Hellyyy kérdése:
Szőkitve van a hajam, iszonyatosan törik. Mit tegyek? HELP.
Figyelt kérdés
Pár éve festem a hajam.Most fél év alatt lett kiszökitve platina szökére és iszonyatosan törik amikor fésülöm hullanak le belöle a tincsvégek.És felül nő mert van lenövés de nem látszik mert letörik.Vágtam le belöle kb 4cmert hogy ne törjön annyira aznap délután jovolt ma délutánra tovább kezdett törni.:( Nem szeretnék sötétebb hajat.Most lapockámig és és még növeszteni is akarom,azt szeretném hogy jobb állapotba legyen...+Nem vasalom,csak télen száritom és ha hideg van.Használok hajpakolást.2015. jún. 21. 20:35
1/1 anonim válasza:
Sajnos a szőkítéa nagyon kárositja a hajat.kérdezd meg a fodrászt mit tanácsol de szerintem az egyetlen megoldas hogy nem szőkitteted ha ennyire törik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!