Lézeres szőrtelenítés arcon biztonságos? Hormonprobléma miatt kellene.
Figyelt kérdés
2015. jún. 20. 20:04
1/7 anonim válasza:
Nekem pm alulműködésem van és nem hatott, csak rosszabb lett a borotválás miatt.
2/7 A kérdező kommentje:
Mármint úgy érted, hogy voltál lézeres szőrtelenítésen, ami nem hatott, ezért elkezdted borotválni és a borotvától rosszabb lett?
2015. jún. 20. 20:27
3/7 anonim válasza:
Dehogy! Kezelések előtt borotválja a szakember a kezelendő felületet.
4/7 A kérdező kommentje:
Ja, értem. Hát én napi szinten borotválom egyébként is, mert már annyira gáz..
2015. jún. 20. 21:42
5/7 anonim válasza:
Arc mely részei?
Először kell pár próba villantás, hogy bírja e az arcod. Sajnos ha hormonprobléma miatt fokozott a szőrösödés akkor nem minden esetben érhető el siker :(
6/7 A kérdező kommentje:
Szia!
Nekem a pajeszomnál kellene. Megkérdezhetem, hogy Te hol voltál? Vagy tudsz-e valakit ajánlani?
2015. jún. 21. 10:41
7/7 anonim válasza:
Nekem a lisztmentes etrend rendbehozta a hormonrendszerem,melynek resze a pajzsmirigy. ( Paleo etrend)Azota van menszeszem gyogyszer nelkull es jol alszom. (Melyen es konnyen el tudok aludni.) Azota csak heti 1-szer epilalom a teljes arcom,azelott nsponta kellett.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!