Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kijött egy pattanás az arcomon...

Kijött egy pattanás az arcomon. Ki lehet nyomni vagy nem?

Figyelt kérdés

Elég különböző válaszokat olvastam, hol azt írják, lehet, hol meg azt hogy egyáltalán nem szabad piszkálni. Most mit csináljak? Egy nagy pattanás van az arcomon, eléggé fáj, a közepe már fehér. Ha tiszta kézzel kinyomom, akkor utána tonikot kenjek rá? De az a gondom, hogy ami tonikom van, az kb másfél éve nyitva van, elég régen hazsnáltam, szerencsére nincs szükségem rá. Nem lesz gáz, ha ezzel kenem be? de va itthon betadine, esetleg, ezt?

Vagy egyáltalán mit kellene kezdenem vele?

2010. márc. 1. 11:08
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hivatalosan nem, csak bőrgyógyász nyomhatja ki. A gyakorlatban mindenki kinyomja magának. :-) Így van, alapos tisztítás után nyomd ki és fertőtlenítsd, nem hiszem, hogy baj lenne belőle.
2010. márc. 1. 11:11
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy valakinek érzékeny a bőre az ilyesmire, én mindig kionyomkodtam ha csak tudtam, nem maradt utána semmi maradandó heg, simán vízzel lemostam utána és kész
2010. márc. 1. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!