Akiknek van gördülőtalpú cipőjük: milyenek a tapasztalataitok? Kényelemes, hasznos? Érdemes volt megvenni?
És ha van valamilyen problémátok (pl. gerincferdülés, hosszanti boltozatsüllyedés, stb) - ezekkel kapcsolatban milyen, jó hatással van rátok?
Kérlek, azt is írjátok meg, hogy mennyi ideig van a lábatokon (pl. ha abban dolgoztok 8 órán keresztül) egy nap.
Köszi!!!
Igen, azt gondoltam, hogy te arra a típusra gondolsz - de én nem! :-)
Erre gondoltál, vagyis ilyesmire?
Amire én gondoltam, az pedig ilyesmi:
:-)
Amúgy biztosan láttál már embereken ilyen fajta cipőt! Állítólag nagyon kényelmes és egészséges - én nem tudom, még nem volt ilyenem, de kíváncsi vagyok.
Igen! Elképesztően drága! Azt tervezem, hogy majd felpróbálok ilyen gördülő talpú cipőket, mindenféle márkájút, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy valóban annyira jó-e ahogy írják, mondják.
Van egy magyar nyelvű blog a gördülő talpú cipőkről, ha téged is érdekel, könnyen meg tudod találni a neten, ott elég sok márka fel van sorolva, mindenféle árfekvésű. Igaz, a blog írója a legdrágábbakra írja, hogy jók, de vannak hozzászólók, akik azt írják, hogy a nem annyira húzós árúak is megfelelnek a célnak, míg olyan bejegyzés is van, amelyből az derül ki, hogy valaki MBT-t vett, nagyon bejött neki, de egyszer, amikor elővette hosszabb állás után a szekrényből a cipőt, észrevette, hogy szétment a felsőrésze, pedig nem hordta sokáig.
Szóval van mindenféle vélemény és persze konkrét kutatások is.
Mindenesetre nekem lehet, hogy szükségem lenne egy gördülő talpúra (haránt boltozatsüllyedés miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!