Nyár van, tiszta foltos a bőröm. Félek elmenni bőrgyógyászhoz. Pedig el kellene. Napfoltokra valami ami segít? Tapasztalatok? (képek lent. )
Figyelt kérdés
Sziasztok! Hófehér a bőröm, és mindenre nagyon érzékeny... Sajnos ez kiskorom óta így van. Minden nyáron előjönnek a foltok, persze télre eltűnnek.
Tudom hogy nincs baj (remélem) mert a foltok nem dudorodnak, tehát nem rosszindulatú. De csúnya.
Elforgatta valamiért a feltöltő oldal. Ez a hónaljam felett mindkét oldal. Valami tapasztalatok? Nektek eltűntek? Annyira félek az orvosoktól hogy az hihetetlen, pedig ha nincs baj és lenne rá valami kenőcs, akkor elmegyek. :(
2015. jún. 13. 16:58
1/5 anonim válasza:
Elhiszem hogy félsz az orvosoktól de hidd el az egyik "legjobb" a bőrgyógyászat. Csak ránéz a foltokra. Se fájni nem fog, se kellemetlen nem lesz.
2/5 anonim válasza:
kicsit nézz utána a nap allergiának (UV allergia). kicsit jobban képbe leszel. a tejtermékek mellőzése néha segített nekem,de mellette szedek 'A vitamint és béta karotint ilyenkor
3/5 anonim válasza:
Gombás bőrfoltok lehetnek, menj el a bőrgyógyászhoz, az nem fáj ha rénéz a karodra. :-) Kapsz rá megfelelő folyadékot, amivel kenni kell majd.
4/5 anonim válasza:
Lehet pigmenthiany,vagy majfolt is..
Viszont mi nem vagyunk orvosok,szerintem menj el vele nem lesz ott semmi baj,megvizsgalja ir fel gyogyszert es kesz..en tegnap voltam ekcemaval..a mi orvosunkbol kiindulva a maganorvoshoz mennek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!