Van valakinek egyáltalán Richteres doboza?
Figyelt kérdés
Tudjátok, a reklámban mindenkinek van ...
Szóval gondoltam megkérdezem hogy tényleg ennyire népszerű-e vagy netán nem is létezik XD
2015. jún. 9. 19:41
2/8 anonim válasza:
Nekem nincs, de jó lenne. Mindig épp az van benne, ami kell.
3/8 anonim válasza:
Ó, ne is mondd!!!!
Mindig allergiás kiütések jelennek meg rajtam, mikor ezt a reklámot hallgatom, mert UNDORÍTÓ.
Erőszakkal akarják az emberek fejébe egy nem létező dolgok sulykolni. Az GYÓGYSZERES doboz!!!!! És undorító módon reklámozzák a termékeiket!
Szerény véleményem szerint.
4/8 anonim válasza:
Nem létezik! Unokatesóm ott dolgozik és mondta, hogy ilyen nincs. Csak a reklámba. Pedig rinyáltam neki, hoyg nekem is kell ilyen. :D
5/8 anonim válasza:
Valami marketinges kitalálta, hogy az emberek agyába beletömjük, hogy a gyógyszeres doboz szinonimája a richteres doboz.
Nos nem! Utálom a pofába menő, agresszív reklámokat!
7/8 anonim válasza:
Már megint nem ugyanazok vagyunk a 71%-al :D
8/8 anonim válasza:
Azt sem tudom, hogy mi az a Richteres doboz, igaz reklámot sem nézek, mert roppant idegesít, azonnal elkapcsolok ha reklám jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!