Most akkor én jobb vagy bal kezes vagyok?
Figyelt kérdés
Jobbkezesnek születtem, de még kisgyerekként történt egy baleset a jobb kezemmel ami miatt évekig nem használtam jóformán semmire, most viszont az íráson kívül semmit nem tudok a jobb kezemmel csinálni... Zöldség/gyümölcshámozás, körömvágás stb, mindent bal kézzel csinálok, kivéve az írást és mikor eszek a jobb kezemben fogom a kanalat vagy a villát, de ezen kívül mindent a bal kezemmel csinálok...2015. jún. 9. 17:40
1/1 anonim válasza:
Inkább két kezesnek mondanálak. Tölts ki egy tesztet, hogy tényleg meggyőződj róla.
Én bal kezesnek születtem, de jobbos lett belőlem és mindkét kezemet tudom használni, jobb kézzel inkább csak írok, ballal minden megy, kivéve az írás és ollózás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!