Miért izzad ennyire a lábam?
Én napi 1x mosom, szintúgy zokni és cipő. Leizzad ugyan, de nem büdös. Ebből következtetve: nem feltétlen az a baj, hogy izzad, hanem hogy szaga is van/lesz( maga az izzadság elméletileg színtelen, szagtalan, a szagokért a baktériumok felelősek)
Régebben nekem is volt hasonló problémám, bár nem 10 perc alatt. Új cipő sokat tud a dolgokon segíteni. Próbáltad már? Illetve többféle sprayt lehet kifejezetten erre kapni, pl. cipőboltokban akarnak az emberekre vagy 10félét rásózni (bőrápolótól kezdve minden szart :D) Még nem nagyon nézegettem, mert nem volt szükségem rá.
Egyébként hány éves vagy?
Két cipőt hordj, amíg egyik nap rajtad van az egyik, a másikat szellőztesd. A cipőket két hetente mosd ki. Cipőtől nagyon függ amúgy. Érdemes egy cipőboltba benézned, mert lehet kapni olyan szagtalanító spray-ket, amiket cipőbe lehet fújni, meg olyanokat is, amiket lábra. Érdemes venni ilyet.
Másik, ez most lehet hogy hülyén fog hangzani, de áztasd ecetbe a lábad. Naponta erre szánj egy 15-20 percet, és utána most le. Egyik haveromnak segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!