Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért izzad ennyire a lábam?

Miért izzad ennyire a lábam?

Figyelt kérdés
napi kétszer mosom, tiszta pamut zoknit veszek fel, de 10 perc kinti sétálástól már beleizzad a cipőmbe a lábam... és baromira büdös. lehet hogy genetika miatt van így? tudtok adni tanácsokat?

2015. jún. 9. 17:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Én napi 1x mosom, szintúgy zokni és cipő. Leizzad ugyan, de nem büdös. Ebből következtetve: nem feltétlen az a baj, hogy izzad, hanem hogy szaga is van/lesz( maga az izzadság elméletileg színtelen, szagtalan, a szagokért a baktériumok felelősek)

Régebben nekem is volt hasonló problémám, bár nem 10 perc alatt. Új cipő sokat tud a dolgokon segíteni. Próbáltad már? Illetve többféle sprayt lehet kifejezetten erre kapni, pl. cipőboltokban akarnak az emberekre vagy 10félét rásózni (bőrápolótól kezdve minden szart :D) Még nem nagyon nézegettem, mert nem volt szükségem rá.

Egyébként hány éves vagy?

2015. jún. 10. 19:19
 2/5 A kérdező kommentje:
15
2015. jún. 10. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Két cipőt hordj, amíg egyik nap rajtad van az egyik, a másikat szellőztesd. A cipőket két hetente mosd ki. Cipőtől nagyon függ amúgy. Érdemes egy cipőboltba benézned, mert lehet kapni olyan szagtalanító spray-ket, amiket cipőbe lehet fújni, meg olyanokat is, amiket lábra. Érdemes venni ilyet.

Másik, ez most lehet hogy hülyén fog hangzani, de áztasd ecetbe a lábad. Naponta erre szánj egy 15-20 percet, és utána most le. Egyik haveromnak segített.

2015. jún. 20. 14:55
 4/5 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm!
2015. jún. 20. 16:28
 5/5 anonim válasza:
MYCOSID VAGY PEDIMED-ET használj ez biztosan hat próbáld ki
2015. szept. 27. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!