Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A ZSÍRÉGETŐ EDZÉS-nek mi a...

A ZSÍRÉGETŐ EDZÉS-nek mi a lényege? Mitől lesz zsírégető?

Figyelt kérdés
Minden edzés égeti a zsírt, nem?

2015. jún. 3. 09:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A kocogás azt jelenti, hogy egy perc futás, egy perc séta az elején természetesen, majd két perc kocogás, két perc séta, ki hogy bírja, aztán lehet majd minél hosszabb az intervallum. A kocogás is olyan, hogy ne rohanj, hanem tudj közben beszélni, normálisan levegőt venni. Én mindig éhgyomorra tornáztam reggel és érdekes, még sosem ájultam el, pedig már 44 éves vagyok. Előtte azért persze ihatsz egy teát vagy ehetsz egy kis gyümölcsöt, de aki elájul egy kis reggeli kocogástól éhgyomorra, az menjen orvoshoz, mert ott már nincs rendben valami.
2015. jún. 4. 21:56
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az 1 perc futás 1 perc séta még megy, azzal fogom kezdeni.(A baj csak az, hogy sokszor még a járásnál is fájnak estefelé az ízületeim)-lehet, hogy egy méregtelenítő kúrával kellene kezdenem? Azután fokozatosan terhelni.Megpróbálom.
2015. jún. 4. 22:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Amirol en beszelek nem csak kis kocogas meg nem csak reggeli kis testmozgas..normalis edzesre gondoltam amit en szemely szerint nem birtam volna ki biztosan ha nem eszek elotte. dehat felolem mindenki azt csinal amit akar en csak leirtam a velemenyemet es a tapasztalatomat hogy SEGITSEK miert kell mindjart orvoshoz kuldeni nem ertem..?
2015. jún. 5. 17:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja es azt meg hozza kell tegyem hogy a kocogas pont hogy arrol szol hogy kozben ne allj meg nem arrol hogy egy perc kocogas egy perc seta..ha a kedves kerdezo az elejen egy percig bir kocogni akkor egy perc utan all meg ha egy orat akkor egy ora utan a lenyeg hogy kozben ne alljon meg ugy fog noni az allokepessege.
2015. jún. 5. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!