Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, állandóan elfelejt...

Mit tegyek, állandóan elfelejtem bevenni az orvosságaimat?

Figyelt kérdés

Étrend kiegészítőkel szedem és pár napig beveszem őket, de egy idő után kimegy a fejemből

És nem csak ezt nagyon sok mindent elfelejtek. Segítsetek. Már nagyon zavar.

2008. aug. 31. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Állítsd be a telefonodat minden napra és ugyanarra az időre. Előbb-utóbb rögzülni fog!
2008. aug. 31. 17:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló vagyok: Ja és lehet, hogy el kellene menned orvoshoz, ha ez tényleg súlyos. Remélem azt nem felejted el, hogy megnézd a választ az oldalon :-))) Bocsi, vicceltem!
2008. aug. 31. 17:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos többféle gyógyszert is kell szednem. Mivel mindegyiket reggel kell bevenni, ezért azt a megoldást választottam, hogy a gyógyszeres dobozok ott vannak a telefonom mellett, így amikor reggel csörög a telefonon az ébresztő, akkor általában leverem a gyógyszeres dobozokat, mert annyira bónás vagyok, hogy nem találom meg a telefonom. Így a gyógyszerek a fejemre esnek, mivel a fejem fölött van mindez egy kis polcon, és így nem felejtem el bevenni őket. Korábban én is mindig elfeleljtettem, mert a konyhán voltak a gyógyszerek, de így nincs gond. Mert a fejemre eső 5 doboz gyógyszert észreveszem.
2008. aug. 31. 17:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hány éves vagy, de ha sok mindent elfelejtesz, el kellene menni dokihoz kivizsgáltatni. Lehet, hogy csak idegi kimerülés, de lehet komolyabb baj is. Én is a telefont szoktam beállítani.
2008. aug. 31. 19:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 22 éves vagyok.
2008. aug. 31. 21:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Létezik rekeszekre osztott gyógyszeres doboz: egy hétre előre be lehet 'tárazni'.

De ezt 70 évesek használják. 22 évesen ez valóban komoly probléma. Azonnal menj el orvoshoz!

2008. szept. 2. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!