Mit tegyek ha verekedni akarok?
Figyelt kérdés
Mostanában szinte mindig verekedni akarok, de nincs kivel. Nem csak úgy, hogy meghúzom a másiknak a haját, hanem komolyan, erőből ütni vágni :D csak nincs kivel :S nem szól be nekem senki. Pedig én úgy vagyok vele h ha valaki piszkál akkor megérdemli. Jó ideg/felesleges energia levezető. Mit csináljak? :D
13/L
2010. febr. 26. 21:18
1/23 anonim válasza:
Járj el edzeni, tornázni valahova (van, ahol tae-bo edzést is tartanak, ez ilyen jó kis ütős-vágós-rúgós torna, én nagyon szerettem anno, jó ideglevezető). Garantált a hatás!
2/23 anonim válasza:
Csak azt ne hidd,hogy nem ütnek vissza! Majd valaki jól orrbavág és elmegy a kedved a verekedéstől.
3/23 anonim válasza:
Kérd meg a szüleidet, hogy vegyenek neked egy boksz-zsákot, azt püfölheted kedvedre akkor is, ha nem sérteget.:D
4/23 anonim válasza:
Alighanem van valami rejtett belső feszültséged, aminek az oka még benned sem fogalmazódott meg, és így akarnád levezetni. Lehet olyan, hogy veszekednek vagy válnak a szülők, vagy úgy érzed, hogy nem figyelnek rád eléggé, vagy úgy érzed, hoyg nem értenek meg, de ezek csak általános tippek, lehet sok minden más is. Van nálatok iskolapszichológus?
5/23 A kérdező kommentje:
Nem baj ha visszaüt :D
2010. febr. 27. 15:03
6/23 anonim válasza:
Látszik, h nem verekedtél mondjuk egy cigány csajjal. Ők beléd kötnek, ha nem tetszel nekik. És ők ütnek vágnak, nem csak simogatnak. :) Szerintem ők méltó ellenfelek lennének neked. :) Írj! :P
7/23 anonim válasza:
Verekedj velem:)Még nem verekedtem de kipróbálnám:)) de tul kedves vagyok és belém se köt senki.15/L
8/23 A kérdező kommentje:
Hát igen...pont ez az h mindenki kedvesnek ismert meg :S :D
2010. jún. 17. 17:01
9/23 anonim válasza:
Na és azota sikerült verekedned? És nyertél? :)
10/23 A kérdező kommentje:
nem verekedtem :D
2010. aug. 13. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!