Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mellkas bal része fáj köhögéskor?

Mellkas bal része fáj köhögéskor?

Figyelt kérdés
Már 6-7 hete folyamatosan köhögök, és most 1-2 hete elkezdőtött az, hogy köhögéskor a mellkasom bal része fáj, de most már köhögés nélkül is kisebb mértékben fáj. Ez mi lehet?
2010. febr. 26. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán mellhártya gyulladás. Általában hosszabb ideig tartó betegségnél előfordul. Viszont a tartós köhögés is okoz mellhártya-(mellkasi) fájdalmat, tehát ha régóta köhécselsz, akkor attól is lehet. Mondd meg a dokinak, hogy van ilyen panaszod, tudni fogja.
2010. febr. 26. 19:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, már szerintem több mint 6-7 hete köhögök, akkor az lehet a baj? Elmúlik?
2010. febr. 26. 19:41
 3/4 anonim ***** válasza:

1. vagyok

6-7 hétnyi köhögés, most látom. Elég kétesélyes, lehet, hogy az állandó görcsös köhögéstől van, egyszerű mechanikai fájdalom, de ennyi idő utáén amúgy is el kellene menned a dokihoz, mert lehet valami a tüdőddel is, és amennyire tudom,a tüdő és a mellhártya kölcsönhatásban vannak egymással...

2010. febr. 26. 19:42
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem is ugyan ez volt a szitu csak +ban kaptam egy ütést a bordámra ugyanott, szóval az is ráadott a fájdalomra. nekem azt mondta az orvos, hogy ideg becsípődhetett, vagy begörcsölt a rekeszizom a rengeteg köhögéstől. menj el orvoshoz mindenképp, nálam tüdőgyulladásra gyanakodtak, maximum megkönnyebbülsz. pihenj, igyál sok teát, köptetőt és múlni fog. de ismétlem menj el orvoshoz!!!!!!
2010. febr. 26. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!