Mitől lehet ez (részletek lent)?
Figyelt kérdés
Az utóbbi hónapokban többször is megesett, hogy a jobb térdemnél mintha meghúztam volna az inakat, nem tudtam kiegyenesíteni sem teljesen behajlítani, mert borzalmasan fájt. Először azt hittem sporttól, de az első két alkalom után már tudatosan figyeltem, és nem fizikai megterheles miatt volt. Napokig kitart, sokmindenben ellehetetlenít. Fastumgelt használok rá, de még így is szörnyen zavaró. Mitől lehet ez?2015. máj. 27. 12:12
1/1 anonim válasza:
Huuu velem is ez volt pár hete szereintem ne eröltesd nagyon mert nekem is olyan 2 hét múlva elmúlt de ha nagyon régóta van azért menj el dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!