Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Véres a székletem. Mi lehet a...

Véres a székletem. Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

1 hete vettem észre, hogy a papir véres. Tudom picit cikisen hangzik de másképp nem tudom megfogalmazni. Neten már utána néztem és aranyérre vannak ilyen utaló jelek viszont nincs viszketés, erőlködés és fájdalom. Csak simán véres a papír. Olvastam, hogy inkább férfiaknak van és az is 40-50 éves korba, én viszont lány vagyok.

L/16

2010. febr. 25. 20:05
 1/9 anonim válasza:
Nincsmegesetleg közbe?
2010. febr. 25. 20:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Nincs meg a menzeszem!
2010. febr. 25. 20:15
 3/9 anonim válasza:
Belso aranyer is lehet,pont igy volt egy ismerosom,18eves,es neki is veres volt a szeklete,es belso aranyeret talaltak nalla.Menj minnel hamarabb orvoshoz,veszelyes lehet az ijen.szerintem meg el is rakosodhat ha sokaig huzod,nem jo jatszani ezzel.Szerintem menj orvoshoz.
2010. febr. 25. 20:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést nem te írtad?

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__6879..

Mindenképp menj orvoshoz.

2010. febr. 25. 20:30
 5/9 anonim ***** válasza:

AZONNAL MENJ ORVOSHOZ!!!!

fertozes, hamserules, tapcsatornai gondok es 1001 dolgo lehet. barmi is az, surgos kezelesre szorul!

2010. febr. 25. 21:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Vagy belső aranyér (az nem látszik és nem fáj, csak vérzik), vagy kemény széklettől berepedt végbélnyálkahártya okoz leggyakrabban vérzést.
2010. febr. 25. 22:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Irány a belgyógyászat!

(egy végzős orvostanhallgató)

2010. febr. 26. 00:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet aranyér, lehet polip is. Nekem utóbbi volt az oka. Mindenképp járj utána. 29F
2010. febr. 26. 18:17
 9/9 A kérdező kommentje:

3.-ik válaszolónak: nem én irtam a kérdést de látom hasonlót kérdezett az illető.

Köszönöm a válaszokat, amint tudok, szólok a szüleimnek és elmegyünk az orvoshoz!

2010. febr. 27. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!