Hogyan, milyen samponnal kezelhető a Seborrheás fejbőr?
Köszi, igazából ezt azért másoltam be ezt mert ha valaki más nemtudja, hogy micsoda, vagy, hogy van-e neki, akkor itt el is olvashatja, hogy mi ez a betegség.
A kérdést meg azért tettem fel, mert azt már kevésbé tárgyalják, hogy mivel kezelhető a legjobban, melyik sampron, krém, stb.
Ja,semmi gond,azt hittem,ezt a sok okosságot a fejedből irtad...bocs...azt hittem orvos vagy vagy mi...:D:D
Szóval a sampon neve amit használok: Sulfokol kénsampon
gyógyszertárban vagy DM-ben kapható.
előzőnek: Bánfi hajszesz és sampon.Állítólag jó kopaszodás ellen.De én a helyedben sürgősen másik bőrgyógyászt keresnék fel!!
A kérdezőnek: kiegészíteném még Ilcsi készítményekkel az egyik válaszadót,főleg csipkebogyó habkrém jó rá.Én ezt használom.Meg kénes arcpakolást hetente egyszer,szalicilsavas tonikot néha.De ez utóbbi nagyon hámlaszt,ne mindennap használd.Jó még: élesztőt összekeversz tojásfehérjével,ezt kend fel hagyd fent 20 percig.
Detergens sulfuratum: vény nélkül kapható krém és elég olcsó, nekem bevált
Gyógyszertárban lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!