Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » El fog tűnni teljesen?

El fog tűnni teljesen?

Figyelt kérdés

Kb 2 hónapja a hasamon a köldököm alatt kb 6 db pici folt keletkezett égéstől.Kb. 1-2 fokú lehetett ,némelyiken pici hólyag is lett.Kenegettem aloe verával, és sudocremmel, neogranormonnal.

Begyógyult, de halvány barnás-piros pettyek maradtak ott.Ez azért rossz,mert elég fehér a bőröm, és pont kivan a bikiniből.Nehezen barnulok amúgy is,pláne a hasam.

Mivel lehetne eltüntetni ezeket a kis foltokat?Vagy ha napoztatom, és lefogja a hasam a nap, el fog tűnni?

Egyátalán el fog teljesen halványodni?

2015. máj. 21. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
A naptól védeni kell a foltos területet idén. Ragaszd le leukopor ragtapasszal. Ha éri a nap, csúnya szeplőfoltok jönnek a sebek helyén.
2015. máj. 21. 19:16
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi.Az a baj hogy a 6 petty elég elszórtan van.

Valami kence rá?Ötlet még...jöhet...

2015. máj. 22. 07:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Elmúlik majd, ne aggódj, de néha elég sokára, nekem voltak égési foltjaim, amik 1 év után tűntek el.
2015. máj. 22. 15:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást.Te mit csináltál vele?
2015. máj. 22. 18:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmit, nekem sokáig egy fehér csík volt a helyén, azután egyszercsak eltűnt.
2015. máj. 23. 07:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Ezek barnásvörös foltocskák...hát remélem elmúlik majd.
2015. máj. 23. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!