Fül fajasra mi jo? Tompan luktett a fulcimpamat ha finoman meghuzom mar faj.
Figyelt kérdés
Nagyon faj a jobb fulem szerintem begyulladt hetfon lesz orvos addigra felek teljesen berobban. Valaki valami megoldast tud addig is? Kinomba csepegtettem beres cseppet mert hat az mindenre jo tan? Lehet hulyeseg volt de picit jobb lett. Kerlek irjatok!2008. aug. 30. 15:20
1/8 anonim válasza:
Szia! Én is tipikus füles vagyok sajnos :(! Kis serpenyőbe melegíts sót, rakd bele zokniba és szorítsd a füledre. A fül orvosok nem ajánlják a fülcseppeket, mert túl felpuhítják. Helyette használj orrspray-t, nagyon jó! Ha nagyon fáj, vegyél be egy cataflame-ot. Ha semmi nem használ, irány az ügyelet!
2/8 anonim válasza:
Megint én vagyok. Lehet, hogy az okozza, hogy túl sok a fülzsírod és nem tud kifolyni. Ezt a helyi sztk-ban vagy kórházban szokták kimosni!
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom valaszod! Orrspre? Erre nem is gondoltam kiprobalom elvileg orr vagy ful:)Ja meg a sos dolgot is. Meg szerencsere nem annyira faj csak jobb volna megelozni mert erzem valami kialakuloban van.Koszonom
2008. aug. 30. 15:44
4/8 A kérdező kommentje:
Meg ez a fulzsir dolog is lehetseges szerintem utoljara 14 eves koromban tisztitottak ma meg 28 vagyok:):( de reggel arra ebredtem hogy folyt a fulem nagyon sok valadek jott belole ez jelent valamit? Kulonben meg sosem volt ful problemam azert vagyok ilyen ertetlen:(
2008. aug. 30. 15:46
5/8 anonim válasza:
Melegítsd! Ha van otthon elektromos kispárna, az a legegyszerűbb. Ha nincs, nekem pl. nagymamám gyerekkoromban mindig forróra de már nem égetőre vasalt zsebkendőt szorított kötött sapkával a fájós fülemre, és tényleg jobb volt tőle. Mikor középfülgyulladásom volt, a doki is a melegítést javasolta, és attól magától kifakadt, nem kellett felszúrni.
6/8 anonim válasza:
Megint az első válaszoló vagyok! Nekem 3 havonta ki kell mosni :S... Azért javasolják az orrspray-t, mert ugye az orr, fül, tüdő és a torok szoros kapcsolatban van egymással. Tehát használ rá ez is, míg a fülcsepp csak felpuhítja és nehezebben gyógyul!
7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom nektek! Orcseppet most csepegtettem 2 cseppet. kb fel ora mulva megprobalom a melegitest!
2008. aug. 30. 15:58
8/8 anonim válasza:
nekem meg attól fakadt ki egyszer felszúrás nélkül,hogy szakítottunk egy darabot a kövirózsából és belecsepegtettük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!