Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől hullhat a hajam?

Mitől hullhat a hajam?

Figyelt kérdés
19 éves csaj vagyok és manapság hullik a hajam...ahányszor megigazítom a hajam,végig huzom rajta a kezem vagy valami marad a kezemen 1-2 szál haj,hajmosásrol meg ne is beszeljünk,mert mikor vizes a hajam és megfésülöm akkor a fésű tele van hajjal.Voltam vérvizsgán ott minden ok,szívorvosnál,tüdőorvosnál stb egészséges vagyok...volt 2 rossz fogam azt kihuztak,szoval attol se lehet,bar ezt azota vettem észre miota kihuztak a fogam lehet ennek valami köze hozzá???Légyszi segítsetek,mert már kezdek aggodni,h mi a fene lehet...
2008. aug. 30. 12:00
 1/3 anonim válasza:
0%
vizsgáltasd ki magat mert rákos is lehecc!
2008. aug. 30. 20:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem elég valószínűtlen, hogy rákos vagy... Egy időben nekem is hullott elég rendesen a hajam, sőt, nyáron mindig jobban hullik. Elég sok mindentől lehet, gyulladástól, a manduláidtól de nőgyógyászati probléma miatt is. MIndenképp járj utána, hiszen lehet, hogy kezelésre szorulsz, de ameddig nincs megoldás, javaslom, hogy szedj valamilyen vitamint, pl Biovanne szépségvitamin (nekem ez bevált). Jobbulást! :)
2008. aug. 30. 20:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Hogy rákos legyen az szinte lehetetlen,hiszen versenyszerűen sportolok és mindig kivagyok vizsgálva mindenre és semmit nem talaltak,mult heten is vizsgaltak....
2008. aug. 30. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!