Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha papíron mozgáskorlátozott...

Ha papíron mozgáskorlátozott vagyok, de valójában nem, felelősségre vonhatnak érte?

Figyelt kérdés
Mennyire lehet lebukni, ha megszerzem a 7 pontos papírt a körzeti orvostól, vagyis ha kiállítaná nekem, hogy mozgáskorlátozott vagyok, pedig valójában nem. Csak ezzel a 7 pontos papírral tudnék elhelyezkedni azon a munkahelyen, ahová felvennének. Így 100 %-os támogatást vehet fel utánam a cég. Lebukhatnék ha ezt megtenném?
2010. febr. 24. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Remélem igen.
2010. febr. 24. 19:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az elsőhöz, hogy szívből remélem igen.

És még mielött neked állna feljebb, gondolom nem vagy olyan naív, hogy itt ilyen témával valakitől is toleranciát kapsz.

Aki meg valóban mozgáskorlátozott nem tud elhelyezkedni.

És nem gondoltad, hogy a munkahelyeden lehet fel fog tűnni esetleg az üzemorvosnak, vagy éves vizsgálatok, vagy csak simán a napi munkába járás során, hogy nem vagy mozgáskorlátozott?

2010. febr. 24. 19:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt tudom, hogy a jogosulatlan rokkant-kártya igénylés/szerzés közokirat hamisításnak számít, de szerintem ez is hasonló "kaliberű" cselekmény.
2010. febr. 24. 20:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek, ha valakinek belegázoltam volna a lelkivilágába. Egyébként rokkant-nyugdíjas vagyok, mentális betegségem van, ami miatt egyébként is nehéz munkát találnom. Betegségem gyógyíthatatlan, de szerencsére gyógyszerrel jól kezelhető. Szeretnék munkát találni sürgősen, de sajnos tisztességes úton úgy néz ki nem nagyon megy. Csak érdekelt volna a véleményetek. Köszi az eddigi válaszokat és várom a továbbiakat.
2010. febr. 24. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!