Véradással kapcsolatos kérdésem van?!
Figyelt kérdés
Gondolom, vizsgálják a vért, mielőtt odaadják valakinek, de ha véletlen valami probléma van vele, akkor tájékoztatják azt, aki adta (kérdőjel)
Ti kaptatok sms-t véradás után, hogy épp ma szállították a kórházba a vért, amit adtatok (kérdőjel) Mert én még egyszer sem.
2015. máj. 14. 23:55
1/5 anonim válasza:
Nekem még nem vették le a vérem, van előtte egy gyors vizsgálat. Szoltak hogy nem lehet, alacsony a hemoglobin szintem. Igy le sem vették tőlem.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudom, hisz már adtam vért, átestem ezen a procedúrán. Én itt komolyabb betegségekre gondolok.
2015. máj. 15. 00:20
3/5 anonim válasza:
Ja bocs. Gondoltam hogy átestel csak sokan nem is figyelik mit néznek eloszor, én viszont mivel nem tudtam adni igy mas.
Hát én 3x próbáltam sikertelenül szóval nem tudtam adni eddig..
4/5 anonim válasza:
Hát, ha súlyos dolgot taálnak, akkor kapsz egy levelet, hogy pl. ne szexelsz összevissza tripperesen, vagy hives vagy, stb.
5/5 anonim válasza:
Én most adtam volna először vért, de elutasítottak, mivel volt egy éven belül alkalmi szexuális kapcsolatom!! Ilyen fa$zságot! Sehol nem olvastam ilyet, hogy emiatt le sem vennék. Vizsgálják be, azért vannak. Elkéne mennem egy külön vizsgálatra valami kórházba, ahol megállapítanák, hogy adhatok-e vért. A végén még be is szólt az öreg nő, hogy legyek elővigyázatosabb. Az biztos, hogy ezekután az én véremből nem kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!