Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem volt még aranyerem, de...

Nem volt még aranyerem, de úgy gondolom, hogy ez az, külső aranyér?!

Figyelt kérdés

Végbélnyílásnál egy ilyen kitüremkedést vettem észre mosakodás közben.Elég jól kitapintható.

Székelésnél ha törlöm magam picit vérzik is,de csak icit.

Viszont nem fáj,se kívül,se belül se törlésnél semmi.Tehát egyáltalán nincs fájdalmam és csak törlésnél vérzik nagyon minimálisan.

Ilyen esetben mi a teendő?el lehet tüntetni azt a kitüremkedést?

Normális válaszokat szeretnék kapni.Köszönöm!

2015. máj. 13. 11:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ne nyomkod,van olyan aranyér ami mindig is látható,nem húzodik vissza(kis csomó),ha nem fáj akkor nem kell aggódni.Amikor az aranyér aktív tehàt viszket a végbél vagy picit vérzik akkor kell csak kenegetni.

Az aranyér persze picit a vêgbêl nyílástól távolabb is kijöhet.Ne nyomkod,főleg hogy van ott se!Azt viszont figyeld hogy eltűnik e a seb,van e változás.

2015. máj. 21. 17:12
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nem fáj,törléskor vérzik picit és mosakodás közeb kezd el néha viszketni.Van javaslat,hogy mivel kenjem?

2015. máj. 23. 10:50
 13/17 anonim ***** válasza:
Törléskor mindig puha nedves kendőt használj csak és reparonnal kend be amikor viszket.
2015. máj. 23. 19:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Két kérdésem lenne, remélem, visszatér még vki ehhez a kérdéshez, és tud válaszolni.

1. Nőként hasonló problémával küzdök, még csak pár napja, de nagyon kellemetlen. Nekem nem vérzik, de ha a későbbiekbe fog, és munkahelyen történik, ahol ugye ha rámjön a szükség, menni kell... és ilyenkor ha egy nőn világos színű nadrág van, akkor lesz egy kis vérfolt a fenekén? Vagy akinek aranyere van, mindig használ tisztasági betétet? Hogy oldjátok meg? Vagy csak az az 1-2 csepp vér van, ami a wc-papíron meglátszik? Nem vérezhet tovább?

2. A szex. Ilyenkor, ha látványos, külső, nem feszélyez titeket? Akár a saját párotok előtt, akit ismertek, akár egy új kapcsolatban... nem akarok trágár lenni, remélem, értitek. Akkor nem nyúlhat oda, csak úgy lehet, h ne lássa, mindent csak sötétben? Vagy hogy megy ez?

2015. jún. 10. 19:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez a vérfolt nagyon kis mennyiségű,nem üt át az alsóneműn.A vérzés a székletürítést követően szokott megjelenni,amikor megtörlöd a hátsód,de olyan picike a mennyisége,hogy kétszer megtörlöd és szinte semmi nem lesz az alsóneműn se.
2015. jún. 12. 19:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Tehát:csak nagy wc-zés után lesz pici,egy-két cseppni vér ami mivel a fenekünk megtöröljük ezzel a vérzés is többnyire megszünik,nem látványos,nagy mennyiségű az.

Az külső aranyér,tehát ami látható sokszor csak akkor látható ha a fenék pofát széthúzzod és feltűnően nézegeted azt,tehát a párod nem igazán fogja látni.

Csak nagyon súlyos aranyérnél lehet már nagyon látni ezeket az aranyeres csomókat.

2015. jún. 12. 19:40
 17/17 A kérdező kommentje:
Hát én most meglepődtem...nem kezeltem sehogy meg semmi...és kisebb lett..kb harmada...létezik?!
2015. jún. 15. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!