Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az antibiotikumokkal hogy...

Az antibiotikumokkal hogy álltok? Mellette vagy ellene vagytok?

Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 10:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Emberek millióinak az életét mentették meg az antibiotikumok.
2010. febr. 24. 10:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Igazából egyik gyógyszert sem szeretem szedni, de ha muszáj...
2010. febr. 24. 10:12
 3/10 anonim ***** válasza:

amikor csak lehet kerülöm, és inkább mást veszek be helyette. elsőnek biztos igaza van, sok életet menthetett már meg, csak az a baj, hogy már olyan kis nyavajákra is antibiotikumot írnak fel, amit máshogy is meg lehet gyógyítani pl egyszerű torokgyulladás.

ilyen esetekben a saját tapasztalatom szerint többet árt mint használ.

2010. febr. 24. 10:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
csak úgy szedegetni minden megfázáskor nem, komolyabb betegségnél az a kisebb rossz
2010. febr. 24. 10:23
 5/10 anonim ***** válasza:
én csak azt mondom h vigyázni kell vele...én krónikus torokfájós vagyok...minden évben legalább 7-szer kijön rajtam vmi nyavalya...mind1...tehát egyszer beteg voltom és az orvos 4 héten át 4 féle antibiotikumot írt fel, de egyik sem használt...aztán spuri a gégészetre, ott garatmintát vettek, elemezték és direkt mód arra írtak fel antib-t...jah és ennek az lett a következménye, hogy a sok hasztalan anitb. lekaszabolta a bélbolyhaimat... -10kg (a 65 kilómból...),meg teljesen kinyírta az immunrendszerem és a TORKOMBAN GOMBÁK telepedtek meg amit kb 3hét alatt sikerült csak eltüntetni...addig meg folyamatos köhögés, köhögőroham, hányas...stb ...szal ennyi
2010. febr. 24. 11:14
 6/10 A kérdező kommentje:

mandulagyulladásom volt amire antibigyót kaptam, aztán arcüreg, amire szintén.

olvastam a neten, hogy szoros összefüggésben van a bélflóra és az orrnyálkahártya és kipusztult az is az 1. adag antibigyótól. ezért jött ki a második betegség. szerintetek ebben van igazság?

2010. febr. 24. 11:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Egyél mellé probiotikumot vagy lehet kapni olyan készítményt is, ami bélbacikat tartalmaz, így nem pusztulnak ki. Ha baci van, nagyon hasznos tud lenni, mikor vírusra írják fel, akkor gáááz.
2010. febr. 24. 12:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Az antibiotikum egy csodafegyver a gyógyításban de egy kezelés után hátránya, hogy az immunrendszered még gyenge marad, mert az antibiotikumok miatt az edzettsége megcsappant. Ha nem nagyon szükséges, akkor ne szedj be mindenre antibiotikumot!
2010. márc. 3. 22:41
 9/10 anonim ***** válasza:
torok illetve mandulagyulladásra ezt szoktam szedni: Homeogene 9. nekem nagyon bevált.
2010. márc. 4. 08:35
 10/10 anonim ***** válasza:
ja, homeopátiás bogyó
2010. márc. 4. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!