Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szabad füldúgóval aludni,...

Szabad füldúgóval aludni, vagy káros?

Figyelt kérdés
kényelmetlen ha ráfekszek és fáj tőle a fülem.okozhat valamilyen problémát?

2015. máj. 11. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szabad, nem káros, DE keress olyat, amitől nem fáj!

A legtöbben pont alváshoz használják.

2015. máj. 11. 15:46
 2/4 A kérdező kommentje:
azért mondom mert az én fülem most begyulladt egy picit.eddig se volt normális de most a fuldugóval lett szarabb..azért félek tőle.Ez ilyen hagyományos füldugó,amit a gyárakban adnak. sárga vagy zöld érdekes szine van
2015. máj. 11. 19:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is füldugóval alszom,de ha két-három napig használom egyhuzamban, akkor nekem is bedagad a fülem és fáj. Nálam ez adottság kérdése, szüneteltesd néha.
2015. máj. 13. 12:21
 4/4 ppalacsinta válasza:
100%

Szia!

Persze! Én már évek óta szinte minden nap sleepsoft füldugóval alszom. Nagyon kényelmes, nem feszíti a fülem, nem esik ki még oldalt fekve sem és soha nem fájt tőle a fülem. Többször használható, minden nap langyos szappanos vízzel tisztítom.

2016. febr. 23. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!