Belső aranyér kenése, hogyan? Bővebben lent
Olyan problémám van, hogy belső aranyerem van, kennem kéne.
Az a baj, hogy egyszerűen nem tudom beledugni a végbélnyílásomba a krém applikátoros fejét... egyszerűen nem tudom miért. félreértés ne essék, nem a záróizmaimmal van a baj, kifelé megy minden rendesen. Van valami tippetek hogyan próbáljam? Nagyon szeretném minél hamarabb tünetmentessé tenni, mert ez a kellemetlen szúró érzés, annyira nem tetszik.. köszönöm!
Igen, nekem is volt egy ilyen nem túl jó érzésem :D
arra van valakinek valami tippje, hogy milyen testhelyzetben tudom a leginkább ellazítani a záróizmaimat?
este megpróbálom, munka után még beugrom a gyógyszertárba hemorid kúpért, aztán remélem menni fog a dolog... a segglyuk az tényleg olyan, mint a vélemény, csak ebben az esetben én még a sajátomra sem vagyok kíváncsi :D
mondjuk párom jó fej volt, mondta, hogy ha nem megy magamnak, ő szívesen felteszi... de az milyen már. na. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!