Az létezik, hogy hallom az . Elektromos (? ) hullámokat?
Figyelt kérdés
Esküszöm, ha bekapcsolják a tévét a másik szobában, de semmi hangot nem ad ki, se pukkanás se semmi, én már akkor hallom, mert elkezd zúgni a fülem. És ha mondjuk háttal állok, de belép valaki a szobámba, annak ellenére hogy nem látom vagy hallom, a rezgés kicsit enyhe lesz, és így tudom, hogy ott áll valaki.
Ez mégis micsoda? Másnak is van ilyenje? És ez még csak most a húszas éveimben van így, később már romlani fog a fülem és nem fogom hallani?
2015. máj. 7. 23:30
1/2 anonim válasza:
Egy kicsi zúgás van ilyenkor, nem lep meg, hogy hallod. Bár nem hiszem, hogy nekem a másik szobából menne, közelebbről szerintem szinte mindenki hallja, hogy zúg az eszköz. A nagyfeszültségű elektromos vezetékek is zúgnak, azok is igen hallhatóan. S ha van hang, akkor miért ne hallhatnád olyan távolságból, ahonnan más nem? Érzékenyebb a füled, esetleg máshogyan érzed.
2/2 anonim válasza:
Ez nagyon egyénfüggő. Különösen az öregebb tévéknél a sorkimenő végfokozat "hallatja" magát és akinek jó a hallása akár még magasabb hangot is képes érzékelni.
Meglehet, még nyugdíjas korodban is valami megmarad belőle. Ez a te életviteledtől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!