Nem tudom eldönteni hogy fiú vagyok vagy lány. Mit tehetnék? 23/F
Figyelt kérdés
kb 50%-ban fiúnak 50%-ban lánynak érzem magam ..természetesen a testem az nem zavar, inkább a lelkem2015. máj. 6. 11:22
2/7 anonim válasza:
"23/F" itt a válasz a kerdesre :p
3/7 anonim válasza:
(Valószínűleg) androgün vagy, ennyi. Én is az vagyok, de 20 éve még kevésbé volt köztudott, hogy nem mindenki fiú vagy lány, második nemi identitászavaros korszakom szülte meg a felismerést nálam. Sehogysem tudtam beskatulyázni magam, pedig igazán próbáltam.
4/7 anonim válasza:
Ha a tested nem zavar, akkor nem vagy transzszexuális, így fiú vagy.
Érdekes megjegyezni, hogy nagyobb városokban az utcán (NEM a munkahelyeden/iskolában) tolerálják a nőiességet, így kimutathatod a nőies oldalad is. Baráti társaságban, elfogadó emberek közt több az esélyed.
6/7 anonim válasza:
Ugyan ez velem! Fiúnak érzem a lelkem
De nincsen bajom a testemmel
A fiukat szeretem
Viszont csak olyan sorozatokat nézek ahol meleg fiúk vannak
Meleg fiúnak érzem magam legbelül
7/7 anonim válasza:
Nem muszály a két nembe besorolni magad, ezen kívül nagyon sok indentitás van néz utána.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!