Mi lehet ez nálam?
Figyelt kérdés
tudom, nem vagytok orvosok, a héten volt 4 rohamom, az ügyeleten azt mondták, hogy pánikroham, nyugtatót adtak, utána jól voltam, ma és tegnap is beszedtem, a szívdobogás érzést elmulassza, vagyis a pulzust, helyre teszi, most viszont annak ellenére hogy a nyugtatót bevettem, fáj a fejem ,hányingerem van, szédülök, és a mellkasomnál fájást érzek, és zsibbad a kezem, bár az most elmúlt. Ez mi lehet, a Pánikbetegség tünetei? voltam vérvétellre, holnap megyek, a leletért, aztán további vizsgálat, de minél hamarabb szeretném tudni mi ez, mert kedvtelen vagyok, meg minden bajom van.
valakinek volt hasonló? vagy sejti mi lehet?
2015. máj. 3. 19:10
1/20 anonim válasza:
Nem tudom nekem is volt hasonlo meg van is...faj mindig a hasam is hanyinger,rossz kozerzet..
2/20 A kérdező kommentje:
értem. Köszönöm szépen, hogy válaszolt. :)
2015. máj. 3. 20:44
3/20 anonim válasza:
Stressztől van szerintem. Sürgősen kezdj el sportolni napi szinten, és tanulj meg helyesen lélegezni, relaxálni. Vegyél magadnak Brandenburg neuró vitamint, vagy B-MAX-ot!
4/20 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Egy hete érzem eztet.
2015. máj. 3. 22:10
5/20 anonim válasza:
Tipikus pánikbetegség. Neurológushoz menj! Ha nem kezeled idővel rosszabb lesz.
6/20 A kérdező kommentje:
Értem. Ma Megjött a vérvétel eredménye.
Kevés a vasam.
2015. máj. 4. 11:22
7/20 anonim válasza:
Az fáradtságot, álmosságot, fejfájást okoz.
8/20 A kérdező kommentje:
Fejfájás, álmosság van, nyugtató melett is.
2015. máj. 4. 13:59
9/20 anonim válasza:
Nyugtatótól lehetsz álmos, a kezdeti időben. Mit szedsz? Ellenben a többi tünetednek semmi köze a vashoz.
10/20 anonim válasza:
Pánikbetegség szerintem is nekem most is az van 1majdnem 2 éve amikor kezdődött én a házból kiléptem akkor kezdődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!