Nem szeretnék holnap iskolába menni! Mit tegyek? 16/l
Nálunk nincs érettségi szünet,viszont nagyon nem szeretnék menni,mert lelkileg és fizikailag is teljesen kivagyok.Fáj a torkom alapjáraton is.Mit tegyek,hogy jobban fájjon?
Most ilyen:
Szerintetek ez már be van gyulladva annyira,hogy kiírjon az orvos 1-2 napra?Egész évben max versenyek miatt hiányoztam.
Ne haragudj, de Te bolond vagy. Még inkább beteg akarsz lenni, csak hogy hiányozhass? Anyád meg veheti majd a drága antibiotikumot, csak mert a hercegnőnek nincs kedve iskolába menni. Ez a dolgod, erre kell koncentrálnod. Ha nagyon nem akarsz menni, inkább beszéld meg anyuddal, hogy írjon ki szülői igazolással. Aztán majd meglátod, milyen jó dolog egy napi anyagot pótolni, és mennyivel nehezebb pl a kémiát úgy megérteni, hogy nem voltál ott órán...
18L
Úgy nézem, utolsó, hogy leginkább a nyelvtan órák maradtak ki. Körülbelül éves szinten...
Kérdező! Nekem mindegy, mit csinálsz, én bemennék. Ezekért a jelentéktelen órákért sem éri meg, hogy lebetegítsd Magadat. :/ De Te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!