Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tyúkszem? Szemölcs? Miez?

Tyúkszem? Szemölcs? Miez?

Figyelt kérdés
Már jóideje (vagy féléve ha nem több) van a kislábujjamon egy kb fél cm átmérőjű, kis fehér valami, ami olyan mintha sötét pöttyök jönnének a felszínére. Nem tudom mit lehetne vele csinálni, magától nem tűnik el. Mi ez és egyáltalán mit lehetne vele csinálni? 17/L
2015. máj. 2. 22:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez szemölcs lesz. Első körben menj be a gyógyszertárba és kérj rá egy jófajta ecsetelőt, ha nem használ akkor meg marad a lézeres eltávolítás.
2015. máj. 2. 23:31
 2/4 A kérdező kommentje:
És ha nem válik be akkor milyen a lézeres eltávolítás? :/ hogyan csinálják? Mennyi idő? Fáj? Utána mit csinálnak sebes lesz nagyon? Utána bekötik vagy mi? Egyébként félek az ilyenektől de azért jó ha tudja az ember, h mire számítson :/
2015. máj. 2. 23:56
 3/4 anonim válasza:
Szia! Nekem is volt a nagylábujjamnak azon a részén ami a talajjal érintkezik... aztán egyszer már kb. 4mm volt amikor nyáron mezítláb hirtelen futáskor megrepedt aztán visszafejlődött... nem tudom, hogy véletlen vagy annak hatására de azóta (kb. 1.5 éve) már nincs... Neked azóta lett vele valami? :-)
2015. máj. 14. 00:40
 4/4 A kérdező kommentje:
A pöttyök néha eltűnnek aztán visszajönnek :/ de amúgy ugyanott van, nem lett szerintem kisebb avagy nagyobb.
2015. máj. 20. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!