Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az arcon lévő enyhén kiemelked...

Az arcon lévő enyhén kiemelkedő illetve a bőrből egyáltalán nem kiemelkedő anyajegyek milyen eredménnyel távolíthatóak el? Marad nyoma? Illetve milyen módszerrel a legjobb leszedetni?

Figyelt kérdés
Segítsetek ha esetleg tudtok is egy jó helyet ahova érdemes elmenni. Illetve akinek szedtek már le anyajegyet az arcáról vagy akárhonnan a testéről, az megoszthatná tapasztalatait. Egyáltalán meg lehet ezektől szabadulni nyomtalanul?
2010. febr. 22. 18:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogyan gyógyulnak általában a sebeid. Ha hegesen, akkor ezeknek is meglátszik majd a helye.
2010. febr. 22. 18:24
 2/13 anonim ***** válasza:
Valami nyoma mindenképpen marad. Nekem egyszerű vágással csinálták, halványan, de van nyoma.
2010. febr. 22. 18:30
 3/13 anonim ***** válasza:

Szikével távolítják el még az enyhén kiemelkedőt is. Lézeres eljárással csak szemölcsöt lehet eltávolítani.

Akkora vágás marad a helyén, amekkora az anyajegy volt, de ez az idő múlásával halványodik (teljesen nem fog elmúlni). Viszont ha az anyajegy ennyire zavar, akkor ne félj belevágni, mert a heg biztos nem fog ennyire.

Egy anyajegy eltávolítása szövettani vizsgálattal 15-20 ezer ft körül van, legalábbis a Gódor Egészségügyi Központban Dunakeszin. Ők tényleg profik. Pesten biztos sok helyen van magán bőrgyógyász és kozmetológus, de gondolom ott valamivel drágább.De nem tudom, hogy hol laksz..

2010. febr. 24. 23:03
 4/13 A kérdező kommentje:
Debrecenben
2010. febr. 24. 23:15
 5/13 anonim ***** válasza:

"Akkora vágás marad a helyén, amekkora az anyajegy volt"

Ez kizárt dolog, ráhagyással dolgoznak.

2010. febr. 25. 09:13
 6/13 anonim ***** válasza:
Az hogy akkora vágás marad a helyén, mint amekkora az anyajegy TAPASZTALAT! De mondom, szerencsére halványodik ás halványodik! Teljesen soha nem múlik el! Én ezt saját szememmel láttam máson! Nekem lézerrel távolítottak el szemölcsöt és egy ugyanakkora kör maradt ott, mint amekkora a szemölcs volt. Sokáig piros folt volt, már csak közelről látszik és nem piros!
2010. febr. 26. 12:27
 7/13 anonim ***** válasza:

Dr. Berényi Pál Bõr- és nemigyógyász kozmetológus magánorvos

Cím: Debrecen, 4024 Debrecen, Szent Anna u. 56.sz

Megnevezés: Bõrgyógyász- kozmetológus

Telefonszám: 52/425-025, 06-30

Mobil: 30/ 91-50-393

E-mail: drberenyi@t-online.hu

Web: www.drberenyipal.segitek.hu (az előző hozzászóló voltam, sajnos Debrecentől én messze lakom, de ezt találtam a neten)

2010. febr. 26. 12:29
 8/13 anonim ***** válasza:

"Az hogy akkora vágás marad a helyén, mint amekkora az anyajegy TAPASZTALAT"

Nekem is van TAPASZTALATOM, de nem ilyen. Az enyémet sebész és plasztikai sebész csinálta nem bőrgyógyász. És nekem is szép lett az eredmény.

2010. febr. 26. 12:44
 9/13 A kérdező kommentje:
De a plasztikai sebész drága nem? Melyiket érdemesebb felkeresni? Magánbőrgyógyász vagy sebész és plasztikai sebész? Aki írt címet, nagyon köszönöm.
2010. febr. 26. 17:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Egy ügyes bőrgyógyász-kozmetológus lehet legalább annyira ügyes, mint egy plasztikai sebész. ..De az utóbbi jóval drágább!
2010. febr. 26. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!