Az arcon lévő enyhén kiemelkedő illetve a bőrből egyáltalán nem kiemelkedő anyajegyek milyen eredménnyel távolíthatóak el? Marad nyoma? Illetve milyen módszerrel a legjobb leszedetni?
Szikével távolítják el még az enyhén kiemelkedőt is. Lézeres eljárással csak szemölcsöt lehet eltávolítani.
Akkora vágás marad a helyén, amekkora az anyajegy volt, de ez az idő múlásával halványodik (teljesen nem fog elmúlni). Viszont ha az anyajegy ennyire zavar, akkor ne félj belevágni, mert a heg biztos nem fog ennyire.
Egy anyajegy eltávolítása szövettani vizsgálattal 15-20 ezer ft körül van, legalábbis a Gódor Egészségügyi Központban Dunakeszin. Ők tényleg profik. Pesten biztos sok helyen van magán bőrgyógyász és kozmetológus, de gondolom ott valamivel drágább.De nem tudom, hogy hol laksz..
"Akkora vágás marad a helyén, amekkora az anyajegy volt"
Ez kizárt dolog, ráhagyással dolgoznak.
Dr. Berényi Pál Bõr- és nemigyógyász kozmetológus magánorvos
Cím: Debrecen, 4024 Debrecen, Szent Anna u. 56.sz
Megnevezés: Bõrgyógyász- kozmetológus
Telefonszám: 52/425-025, 06-30
Mobil: 30/ 91-50-393
E-mail: drberenyi@t-online.hu
Web: www.drberenyipal.segitek.hu (az előző hozzászóló voltam, sajnos Debrecentől én messze lakom, de ezt találtam a neten)
"Az hogy akkora vágás marad a helyén, mint amekkora az anyajegy TAPASZTALAT"
Nekem is van TAPASZTALATOM, de nem ilyen. Az enyémet sebész és plasztikai sebész csinálta nem bőrgyógyász. És nekem is szép lett az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!