Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » S. O. S Ennyire megfázhattam?...

S. O. S Ennyire megfázhattam? Nekem gyanus nagyon. :S

Figyelt kérdés

Múlt héten csütörtöjön edzésről úgy jöttem ki egyből izzadtan hogy 1 száll póló volt rajtam és 1 kabát rámdobva épphogy meg be se volt cipzározva.Régen voltam beteg.Ennyire pedig még sose voltam szerrintem.Így ennyire buta voltam hogy a hóban,hidegben kint várom anyát fél óráig kb izzadtan.:SPénteken már kezdtem észrevenni suliba hogy beteg vagyok de áhh én hülye nem hittem el merrt hogy is lehetnék beteg már olyan régen voltam...Erre elmentem este korizni 1 pulóverbe utána meg városba kb 1 óráig még az eső is esett.Mondjuk akkor már felöltöztem rendesen.Aznap este mikor hazaértem hát annyira legyengültem hogy a billentyűzetet is nehezen használtam...:SNem tudtam kimenni az ajtóig meg lázas is voltam minden bajom volt HULLA VOLTAM...Másnap jobban lettem azthittem ohh ez nemis vészes de azért nem mentem sehova.Már nem voltam olyan gyenge csak valamennyire köhögtem meg az orromat egésznap fújtam.Az éjszaka pedig(utolsó 2 éjszaka) nemtudtam aludni annyira fájt a torkom.Érdekes eddig nem nagyon fájt...Mikor nyeltem nagyon fájt és így valahogy egész éjjel csak nyeltem,nyeltem nem bírtam abbahagyni.Najó ma elmegyek dokihoz erre annyit mond hogy eléggé megvagyok fázva és felírt már szopogatós cukorkát meg 1-2 gyógyszert.Csodálkoztam is azt hittem tüdőgyulladásom van minimum.Erre most torkom már nem fáj olyan vészesen de úgy köhögök mint még soha.Rendesen 5 percen keresztül úgy szoktam köhözni és mindig rámjön hogy fáj a tüdőm meg fejem is.Fáj nagyon a torkom meg minden köhögés közbe még az arcom is rezeg valahogy...Ilyen csúnya köhögéssel még nem találkoztam.Most a torkom iis fáj de előtte nagyon fáj torkom és alig köhögtem most fordítva.Normális ez?

Na de engem leginkább az érdekel hogy ez tényleg lehet csak megfázás?Ilyen durva megfázással még nem találkoztam.Egész nap az orromat fújom még orrcsep is alig segít,torkomra néha rájön h nagyon fáj van amikor csak úgy fáj ha nyelek,lázamat nem igazán mértem de már tuti volt forró voltam néha nagyon votl amikor meg hideg,a köhögést meg ki se tudom fejezni már jön fel a hányás annyira köhögök:S

FÉLLEK!!!! amugy 14/f

2010. febr. 22. 16:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Orvos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. febr. 22. 16:17
 2/8 anonim ***** válasza:

nyuszika irány a doki!!!

jobbulást, sok c vitamin, ágyban pihi

2010. febr. 22. 16:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne gondolkozz irány a doki, megfáztál vagy valami virust összeszedtél antib.-um valószínű de nem biztos lehet h csak kapsz valami köptetőt, c-vitamin és sok pihi.

jobbulást!!!

2010. febr. 22. 16:24
 4/8 anonim ***** válasza:

igen, ennyire megfázhattál.

ha megnyugtat, engem kevés szokott elválasztani tőle, hogy megfulladjak a saját mandulámtól. ha kinyitom a szám olyankor, akár csak egy picit is, hogy levegőt vegyek, már elzáródik a "lyuk" teljesen. és emellé még az orrom is be szokott dugulni. és így ne fulladjak meg...

nem olyan csuda vészes a te megfázásod, otthon maradsz, nem szaladgálsz úgy, ahogy leírtad, főleg, ha tudod, hogy hülye vagy, lefekszel, betakarózol, és kiizzadod.

plusz sok forró tea, esetleg húsleves. meg edd meg amit kiírt az orvos.

2010. febr. 22. 16:25
 5/8 A kérdező kommentje:

VOLTAM ORVOSNÁL!!!!!! Nemrég jöttem haza és csodálkozok hogy ez csak 1 megfázás...Nemlehet valami több?

Egyébként péntek óta nem fürdötem-.-"Már elegemvan.Meddig nem fürödhetek még?Talán most beülhetnék 1 forró kádba?

2010. febr. 22. 16:25
 6/8 A kérdező kommentje:

"főleg, ha tudod, hogy hülye vagy, lefekszel, betakarózol, és kiizzadod.

plusz sok forró tea, esetleg húsleves. meg edd meg amit kiírt az orvos."

Köszi úgylátom csak te vetted észre hogy voltam orvosnál.

Nem vagyok hülye csak azért írtam mert gondolhatod ha kiskorom óta nem voltam ilyen beteg akkor azért elég furcsa így hírtelen.Inkább csak naiv voltam.

Amiket leírtál mindet csinálom...

2010. febr. 22. 16:27
 7/8 anonim ***** válasza:

hát igen, vannak, akik nem rendelkeznek semmi szövegértéssel :)

bár az igaz, hogy egy-két nyelvtan különórát bevállalhatnál...

és attól, hogy meg vagy fázva, még fürödhetsz...

ha lázas vagy akkor langyos- vagy hideg zuhany ha nem vagy lázas, akkor nagy kád forró víz, mert abban is izzadsz... :)

2010. febr. 22. 18:10
 8/8 A kérdező kommentje:

Hát nem vagyok lázas szóval akkor megyek TITOKBA fürdeni fórró vízbe...

Anyámék odavannak hogy csak rosszab lessz

2010. febr. 22. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!