Mitől ver szaporán a szívem, reszketek, zsibbad a karo, izzadok?
Ezek a tünetek Hétfőn kezdtőttek, akkor volt egy nagyobb roham szerűségem, Elkezdett zsibbadni a karom, hevesen dobogott a szívem, a torkomban is éreztem, izzadtam, és reszkettem is, volt egy kis hányingerem.
Tegnap este ugyan ez volt, akkor ugy sikerült elaludnom, hogy anyuék szobájába nyugodtam le. Ma szintén tpasztaltam magamon, ezeket a tüneteket. Orvosnál már voltam, kivizsgáltat. Aki tud, az kérem segítsen, meg vagyok ilyedve és félek, hogy infarktusom van. Most vettem be nyugtatót, hátha segít. Valki kérem?
Velem is ilyen volt, elküldtek kivizsgálásra, és kiderült, hogy mitrális prolapsus szindrómám van.
Mi váltotta ki nálad az első rohamot? Nem voltál ideges? A többi rohamod biztosan pániktól van.
Ha komoly bajod lenne nem gépelnél ide hidd el.
Próbálj meg kimenni a friss levegőre és sétálj egy kicsit.
Nekem volt komoly keringési zavarom és ez nem az az tuti. Nem is rohamszeruen jott ram hanem kb folyamatos volt amig ki nem derült, hónapokig.
Szerintem is inkább pszichológus kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!