Az orvos kap valami értesítést a kiváltott gyógyszerekről?
Igazából a ki nem váltott gyógyszerek veszteségek a gyógyszeriparnak. És ezt a jövőben szerintem még büntethetik. Mi az, hogy lerabolják az összes adózó embert tébé néven, az orvosoknak és az ápolóknak odadobnak egy kis koncot, aztán a többit odaadnák a gyógyszeriparnak (gyógyszerár támogatás). De ehhez ki kell váltani a gyógyszert, az a gyógyszer amit nem vesznek meg, annak mi értelme? Az nem hoz profitot.
Ne légy ilyen alávaló, fizess, pörgesd a gazdaságot, csak ne edd meg a számodra káros gyógyszereket, mert oké, hogy valakinek több audira van szüksége a boldogsághoz, de neked nem kellene emiatt megbetegedned :)
Ügyfélkapun letilthatod a betegéletúthoz, gyógyszerkiváltáshoz történő hozzáférést.
Az más kérdés, hogy az orvosoknak van jobb dolguk is, mint hogy ezt mindenki után nézegessék. Az idejükbe sem fér bele.
Értem. Szóval meg tudja nézni, de nem valószínű, hogy meg is fogja.
És az nem lehet, hogy ha legközelebb megyek hozzá, akkor mikor belép az "adatlapomra" vagy nem tudom hogy hívják a tárolt adatokat a betegektől, akkor egyből szembetűnik neki?
S ha valamiért szembetűnik neki.
Akkor mi van? Ki ő neked? Netán egy másik ember a Földön? 7 milliárd 300 valahány millióan vagyunk, mind egyenlők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!