Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan legyek lázas még ma?

Hogyan legyek lázas még ma?

Figyelt kérdés
Nagyon nem akarok iskolába menni a héten:( Elég sok dolog történt/történni. Pl. nem tanultam dogára, egyest kaptam, szeretenék pár napot pihenni... 3 napos igazolás kilőve, anya azt mondaná, nem vehetem ki, egy meg úgyis kilett lőve év elején.
2010. febr. 22. 06:50
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
ui: nem ellenőrizhető betegségnek nem "dőlnek" be
2010. febr. 22. 06:57
 2/12 anonim ***** válasza:

Inkább menj be.

Egyetemista vagyok, és hidd el, én se tanultam januárban minden vizsgára, mert nekem annyi volt. Azt csináltam, hogy kérdéses vizsga előtt 1-2 órával, nehezebb vizsga előtt 3 órával átolvastam nem ám 10-20 oldalt, hanem 100-200 oldalt, de nagyon odafigyelve, a teljes külvilágot kizártam, és már olvasás közben szelektáltam, hogy mi lesz fontos, arra csak ránéztem, de nem olvastam el. Így mentem át mindenből.

Neked nyilván nem 100 oldalakat kell tudnod, és talán több órád lesz rá, mint 3, legalább olvasd el, fogod tudni a nagyját, ha nem félsz, hidd el, és legalább egy részét már az órán is hallottad, nem úgy, mint én, aki pár órámra nem is jártam egész félévben óraütközés miatt. Legyél bátor, olvasd el és írd meg a dogát! Következő hétvégén meg majd pihensz (meg már ma este is, ha ügyes vagy)

Sok sikert! :-))

2010. febr. 22. 07:14
 3/12 anonim ***** válasza:
Én mindig a kislámpánál melegítettem a lázmérőt reggel, ha nem akartam menni (persze olyan ~37-ig vissza kell rázni), és mondtam, hogy fáj a fejem. Mindig bejött, bár kevésszer alkalmaztam :)
2010. febr. 22. 13:50
 4/12 anonim ***** válasza:
59%
Nyalogatsd a buszon a kapaszkodókat!
2010. febr. 22. 14:15
 5/12 A kérdező kommentje:
most már nem kell válaszokat küldeni, azt hazudtam fáj a torkom. az a gáz hogy csak délután van orvos ezért még holnap be kell mennem:(
2010. febr. 22. 14:36
 6/12 A kérdező kommentje:
ha tudtam volna hogy van orvos délelött még a mai és a holnapi napot is megúszom...:(
2010. febr. 22. 14:37
 7/12 anonim ***** válasza:

a következő estere:

sima fehér krétaport egyél lesz tőle láz és lehet még hányás is, komoly betegséget nem okoz, max1nap és kutya bajod, de az igazolás megvan:)

2010. febr. 23. 11:52
 8/12 anonim ***** válasza:

hidd el én sokat lógtam most a gimibe és ide jutottam h ha 2 napot hiányzok évet kell ismételnem. és mindig azért nem mentem mert nem tanultam meg stb. és én pl totál megértelek és nem akar én most kötekedni de tanulj egy kicsit és hidd el menni fog.

de remélem neked összejön a dolog.:)

2010. ápr. 26. 15:33
 9/12 anonim ***** válasza:
egyél krétát atol belázasodsz:D
2010. ápr. 26. 17:22
 10/12 anonim ***** válasza:
sós kávé
2010. ápr. 26. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!