Ez maradandó fülkárosodás? Többi lent
Figyelt kérdés
Péntek este koncerten voltam,és a zsúfoltság miatt csak a hangfalak mellett volt helyem (kb 3 ember állt előttem,és utána a hangfal). Most vasárnap van,és még mindig zúg/sípol a fülem. Kérlek,segítsetek,kétségbe vagyok esve. A koncert kb 1,5 órás volt,ha ez számít valamit.14/l2015. ápr. 26. 11:32
1/1 hosszúhajú válasza:
Ha pár nap már maradandó károsodást érne el, akkor csak süketek élnének. Abból indulok ki, mennyi ember kerül ilyen közeli helyzetbe, zenészek... Pár nap a logikám szerint, egy utóhatás. Ennyi idő után úgymond ez természetes reakció. Dokihoz akkor mennék, ha már hetek óta nem múlna. Egy rövid időre betett neked, de nem örökre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!