Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Muteni fognak. Felebredhetek...

Muteni fognak. Felebredhetek mutet kozben?

Figyelt kérdés

Nagyon nagyon fosok ettol.

Egyszer altattak eddig, de az nem mely altatas volt szerintem mert 10 perces beavatkozas volt az egesz.

Most viszont 1 oras orrmutetem lesz.

Van olyan hogy megebred vki mutet kozben?

Olyankor mit csinalnak? Vissza altatjak egybol?

Felek :/ :)

Tudom rossz kategoria de itt talan vagytok is..:)

19/l

2015. ápr. 25. 00:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
ÁÁÁÁÁjjjjj, én is az altatást választanám . Helyi érzéstelenítésben fakírnak kell lenni ahoz, hogy ezt valaki be vállalja .
2015. ápr. 25. 00:58
 12/21 anonim ***** válasza:
Esélytelen hogy műtét közben felébredj. Az anesteziolgógusok értenek a dolgukhoz. Arra több az esély,hogy műtét után nem ébredsz fel.de ha már altattak,akkor teljesen biztonságos a számodra.
2015. ápr. 25. 01:01
 13/21 anonim válasza:
Èn a műtőasztalon kérdeztem meg hogy felfogok-e ébredni közben..de nem válaszoltak
2015. ápr. 25. 01:03
 14/21 anonim ***** válasza:
Ne aggódj. Tudják a dolgukat, nem fogsz.
2015. ápr. 25. 01:05
 15/21 anonim ***** válasza:
Engem 16 évesen műtöttek, nagy műtétem volt, gerincemet hozták egyenesbe mert el volt ferdülve, féltem énis az altatástól, de észre se lehet venni :D Bent csak annyi volt, hogy ugye betoltak, felrakták a karomra a vérnyomásmérőt, 2 levegővétel abból az altató gázból és már aludtam is, mikor felébredtem márrég vmi elkülönítőbe voltama hova a friss műtöttek kerülnek. Nekem ebbe az altatás/műtés részbe a legkellemetlenebb az volt így visszanézve, hogy betoltak pizsamába, mikor meg felébredtem már meztelen voltam :( :D :D
2015. ápr. 25. 01:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Én egyszer felébredtem műtét közben, de aztán sűrű anyázások közepette gyorsan vissza is altattak.
2015. ápr. 25. 01:17
 17/21 anonim ***** válasza:
...még mielőtt fájdalmat érezhettem volna.
2015. ápr. 25. 01:18
 18/21 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom ne félj,ott figyelnek rád.

Az fontos,hogy az altatáshoz csatolt kérdőívet pontosan töltsd ki.

2015. ápr. 25. 01:19
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem fogsz. Altatásnál egyébként nem is alszol, hanem mesterséges kómába kerülsz, szóval ott nincs olyan, hogy csak úgy felébredsz. Mondjuk ez most nem tudom mennyire megnyugtató... :D
2015. ápr. 25. 07:27
 20/21 anonim válasza:
Mamámnak a szemét vették ki altatásban hosszú műtét volt nem ébredt fel.Anyát is rengetegszer műtötték altatásban és ő se kelt fel egyszer sem:)ne aggódj
2015. ápr. 25. 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!