Muteni fognak. Felebredhetek mutet kozben?
Figyelt kérdés
Nagyon nagyon fosok ettol.
Egyszer altattak eddig, de az nem mely altatas volt szerintem mert 10 perces beavatkozas volt az egesz.
Most viszont 1 oras orrmutetem lesz.
Van olyan hogy megebred vki mutet kozben?
Olyankor mit csinalnak? Vissza altatjak egybol?
Felek :/ :)
Tudom rossz kategoria de itt talan vagytok is..:)
19/l
2015. ápr. 25. 00:48
11/21 anonim válasza:
ÁÁÁÁÁjjjjj, én is az altatást választanám . Helyi érzéstelenítésben fakírnak kell lenni ahoz, hogy ezt valaki be vállalja .
12/21 anonim válasza:
Esélytelen hogy műtét közben felébredj. Az anesteziolgógusok értenek a dolgukhoz. Arra több az esély,hogy műtét után nem ébredsz fel.de ha már altattak,akkor teljesen biztonságos a számodra.
13/21 anonim válasza:
Èn a műtőasztalon kérdeztem meg hogy felfogok-e ébredni közben..de nem válaszoltak
14/21 anonim válasza:
Ne aggódj. Tudják a dolgukat, nem fogsz.
15/21 anonim válasza:
Engem 16 évesen műtöttek, nagy műtétem volt, gerincemet hozták egyenesbe mert el volt ferdülve, féltem énis az altatástól, de észre se lehet venni :D Bent csak annyi volt, hogy ugye betoltak, felrakták a karomra a vérnyomásmérőt, 2 levegővétel abból az altató gázból és már aludtam is, mikor felébredtem márrég vmi elkülönítőbe voltama hova a friss műtöttek kerülnek. Nekem ebbe az altatás/műtés részbe a legkellemetlenebb az volt így visszanézve, hogy betoltak pizsamába, mikor meg felébredtem már meztelen voltam :( :D :D
16/21 anonim válasza:
Én egyszer felébredtem műtét közben, de aztán sűrű anyázások közepette gyorsan vissza is altattak.
17/21 anonim válasza:
...még mielőtt fájdalmat érezhettem volna.
18/21 anonim válasza:
Én is azt mondom ne félj,ott figyelnek rád.
Az fontos,hogy az altatáshoz csatolt kérdőívet pontosan töltsd ki.
19/21 anonim válasza:
Nem fogsz. Altatásnál egyébként nem is alszol, hanem mesterséges kómába kerülsz, szóval ott nincs olyan, hogy csak úgy felébredsz. Mondjuk ez most nem tudom mennyire megnyugtató... :D
20/21 anonim válasza:
Mamámnak a szemét vették ki altatásban hosszú műtét volt nem ébredt fel.Anyát is rengetegszer műtötték altatásban és ő se kelt fel egyszer sem:)ne aggódj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!