Szerintetek mi baja lehet a lábujjamnak?
Figyelt kérdés
Körülbelül 1,5 éve fáj a lábujjam kissebb szünetekkel, fáj és hámlik meg viszked a bőr. Nem tudom mibaja lehet,gondoltam mielőtt elmegyek orvoshoz itt is felteszem a kérdést. Egyébként a körmöt szoktam levágni,nemhiszem hogy be van nőve,mert akkor nem viszketés meg hámlás lenne a tünete, meg 1,5 év alatt már szétvágta volna a lábujjam. Itt vannak lent a képek eléggé furin néz ki szóval ne kajálás közben nézzétek meg a képet.
Kép1: [link]
Kép2: [link]
A 2. képen nem gennyes csak vizes mert a zoknim szöszei rátapadtak. Előre is köszi a választ, nagyon aggódok mert nyáron nem fogok tudni szandált húzni egyrészt, másrészt focizni is alig tudok mert rálépnek. A válaszolóknak majd meg a zöld kéz :DD
2015. ápr. 24. 15:31
1/1 anonim válasza:
Gyulladásnak tűnik, túl rövidre vágod a körmöd, az sem jó, menj el vele bőrgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!