Az a baj, hogy nagyon vékony vagyok. Egyszerüen bármit eszek nem hízok! mindjárt itt a nyakamon a nyár és az összes barátnőimnek szép az alakjuk és bármit fel mernek venni!! Én meg... Áh nem tom mit tehetnék! Evési tanácsok nem fognak bejönni előre szólok! :( (nem segit)
orvosnál voltam nem segit! semmi baj az evésemmel de mégse hízok! kg-ot nem tok mondani, meg nem is merném kiírni! :( :( arra lennék esetleg kíváncsi van e vmi por vagy tableta ami segit hízni! és hol lehet kapni! (Érden) köszönöm elöre is!:( 15/L
2010. febr. 21. 17:46
1/8 anonim válasza:
A Magne B6 növeli az étvágyat, hátha az segít.
Érdemes lenne egy dietetikushoz elmenned, ő tudna segíteni.
2010. febr. 21. 17:48
2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!! :(
de az étvágyam nagy mint a farkasé! :D
2010. febr. 21. 17:54
3/8 anonim válasza:
Genetikailag vagy sovány/vékony sztem..,igy megehetsz egy fél disznót is együltő helyedben mégse fogsz meghizni!Majd az évek múltával változni fog,és akkor majd visszasirod,hogy de jó volt vékonyank lenni és nem kellett figyelni,hogy mit eszel... Egyébként hány cm/kg vagy ha megkérdezhetem?
2010. febr. 21. 18:03
4/8 anonim válasza:
mintha csak én írtam volna:D ugyanúgy vagyok mint te:S szerintem nekem az bajom, hogy túl gyorsan megemésztem a kaját, mert óránként éhes vagyok, akármennyit eszek:S Ha ez segít, megmondom hány kiló vagyok: 42 kg és 165 cm. 17/L
2010. febr. 21. 18:04
5/8 anonim válasza:
Vagy gyors az anyagcseréd és ezért nem tudsz felszedni pár kilót...
2010. febr. 21. 18:13
6/8 A kérdező kommentje:
meg mondom! :( 164 azhem és 41kg
ezért vok igy elkenödve!! :(
2010. febr. 21. 19:08
7/8 anonim válasza:
Köszi,hát tényleg egy kis ropiharcos vagy,de esetleg próbálj meg sportolni meg sokat enni(kalóriadús) és igy izom formájában is rád rakódna pár kiló... Monjuk egy 9-10 kiló elkéne.Pajzsmirigy problémád nincsen?Mert ha túlmüködik az okozhat fogyást..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!