Lehet nagyon buta kérdés, de ha leragasztom az anyajegyeim, akkor napozhatok?
Figyelt kérdés
Van két nagyobb anyajegy a hátamon amik miatt nem nagyon merek napozni. ha leragasztanám mondjuk ragtapasszal az érhet valamit? nem csokibarnára akarok sülni, csak picikét barnulni mert már nem fehér a bőröm hanem szürke2015. ápr. 19. 21:18
1/2 anonim válasza:
Nem sok értelmét látom, mert akkor úgy barnulnál le, hogy "ragtapaszfoltok" maradnak rajtad. Bőrrák pedig nemcsak meglévő anyajegyből alakulhat ki. Menj el bőrgyógyászhoz és nézesd meg őket, hátha olyanok, hogy le kell szedni. Aztán napozhatsz, de csak ésszel.
2/2 anonim válasza:
Nekem is van néhány nagyobb anyajegyem. Én ezeket 50-es faktorú naptejjel szoktam bekenni. A testem többi részére gyengébbet használok. Én is gondolkodtam a ragtapaszon, de mindig féltem, hogy amikor leszedem az anyajegyről, akkor megsértem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!