Műtét utáni halláskárosodás, fülzúgás?
Figyelt kérdés
Van valakinek hasonlóan kellemetlen tapasztalata?2015. ápr. 17. 20:15
1/4 anonim válasza:
Milyen műtét? Ha fül, akkor gondolom normális egy ideig, darabig. Ha más fajta, akkor nem tudom. Mennyivel a műtét után? Ha nem sokkal, akkor lehet hogy a gyógyszerek, fájdalomcsillapítók miatt. Nekem nem volt ilyen tapasztalatom eddig.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Gerincsérvvel műtöttek, utána pár nappal vettem észre, hogy az egyik fülemmel nem tudok telefonálni,mert furcsán torzít, visszhangzik. Aztán jelentkezett szédülés, fülzúgás is...Voltam vele orvosnál, értágítókat adott, infúziósat is 5 napig..
2015. ápr. 19. 11:40
3/4 anonim válasza:
Remélem nincs nagy baj. Ugye a gerincben is nagyon sok ideg megy, csak ott volt a műtét, lehet hogy nem érintette jól az idegeket a műtét, és ezért alakultak ki a tünetek. A fül az egyensúly központja, lehet ezért szédülsz, és zúg a füled.. De tényleg nem akarok hülyeséget írni, nyilván az orvos elmondta. Jobbulást!
4/4 anonim válasza:
Szia,nekem 3 hónapja volt mandula műtétem,a műtétet követő kb hetedik napban vettem észre,hogy mindkét fülem belüktet az éles hangokra,ez a lüktetés elmúlt viszont utána jelentkezett fülzúgás a jobb fülemben,először csak halkan,most viszont már egyre elviselhetetlenebb,a hallásvizsgálat mindkét fülemen halláskárosodást mutat,műtét előtt tökéletes hallásom volt,egyszerűen nem tudom mi lehet,azóta pl.folyamatos hőemelkedésem van, és ízületi fájdalmaim is,sokszor már az öngyilkosságot fontolgatom...számos vizsgálaton átestem és mind negatív,egyszerűen senki nem segít (32/f) írhatnál,hogy mi van veled,hogy jutottál-e valamire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!