Ciklus zavarom van. Már voltam orvosnál, de nem ér semmit! 38 éves vagyok, lehet klimaxolni ilyen korban?
Ha valaki beteg, akkor igen.
Írnál az étrendedről, életmódodról, edzésedről, hormonvizsgálataidról?
A modern nyugati életben sok minden okozhat hormonális zavarokat, a rossz ételektől kezdve a rossz életmódig. Nagyon durva gyógyíthatatlan betegségekből lehet egyébként kigyógyulni.
Nagyon jó gyulladáscsökkentő étrendek vannak, jó hormonrendszert stimuláló edzések, gyakorlatok. De előbb fel kell ismerni a problémát, akkor célzottan is lehet tenni érte. Nekem már van pár ötletem, de ezek így csak általánosítások, jó lenne ha lenne kivizsgálásod, ismernénk a problémádat amennyire lehet.
Első közelítésre én a tiszta étrendre gondoltam (hormon hatású vegyszerek, mérgek kiiktatására), paleóra, ugye ezek az alapok pl. endometriózis gyógyításánál is. Ugye az már egy elég komoly betegség.
És a QiGongra. Hihetetlen milyen dolgokat elérnek qigongosok a megfelelő légzéssel, apróbb mozdulatokkal. Hogy milyen módokon lehet stimulálni különböző szerveket, élénkíteni a vérkeringést vagy tényleg afféle energetikai rendszeren segít, én már nem is tudom biztosan (hiszen sokak szerint nincs is semmiféle energia rendszer, csí áramlás az emberi testben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!