Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka annak, ha...

Mi lehet az oka annak, ha időnként enyvszagot érzek, pedig sem közel, sem távol nincs enyv?

Figyelt kérdés
Van, amikor erős enyvszagot érzek. Olyant, mint amikor az asztalos a meleg enyvvel dolgozik.
2015. ápr. 16. 09:51
 1/7 anonim ***** válasza:
20%
A skizofrénia egyik tipikus jele szagok érzése, amikor semmi nem indokolja annak meglétét. Én elmennék ideggyógyászatra a helyedben, de akármi is lehet.
2015. ápr. 16. 09:59
 2/7 A kérdező kommentje:

Első, nyomtam egy pirosat. Akármi is lehet az oka. Lehet, nem is én nyomtam, hanem én. Nem köszönöm a válaszodat, mert nincs mit.

Ha valaki tud értelmesebb választ, azt megköszönöm.

2015. ápr. 16. 10:05
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
Első körben a körzeti orvoshoz mennék, és majd ő végigküldözget a megfelelő szakorvosok között. Pl. fül-orr-gégészet, onkológia, stb. Az onkológiát azért írtam, mert daganat is okozhat ilyet. De tényleg sok oka lehet, ez csak egy csúnya példa volt.
2015. ápr. 16. 10:10
 4/7 anonim ***** válasza:
42%
Kérdező. És még agressziv is vagy...: ))) Menj orvoshoz.Akármi bajod is lehet :)
2015. ápr. 16. 10:20
 5/7 anonim ***** válasza:
32%
2015. ápr. 16. 12:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Eddig zéró hasznos választ kaptam. Nem tudom, miért lett törölve a kérésem, de több olyan választ nem kérek, amelyik az elmeállapotommal bármi módon kapcsolatos.
2015. ápr. 22. 15:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem szokott neked olyan lenni, hogy beszárad az orrváladék? Amit kifújni nem is mindig lehet, csak "turkálni". Annak lehet ilyen szaga. Legalábbis nálam szokott lenni ilyen néha.
2015. ápr. 23. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!