Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Cseppentettem a fülembe, kar...

Cseppentettem a fülembe, kar volt?

Figyelt kérdés

Altalaban surun zsirosodik a bal fulem. Most meg vagyok fazva es hasznalok Novorin orrcseppet. Lattam hogy ra van irva, hogy jo fulgyulladasra.... gondoltam egye fene, tegnap este cseppentettem mindket fulembe. Ma egesz nap be van dugulva a bal. Es neha neha mindketto megfajdul.... Gondolom butasagot csinaltam... :(

most mi lesz? mit csinaljak? azon kivul hogy doki... o mit csinalja vajon vele? Felek elmenni...foleg elmondani hogy mekkora h.lye vagyok.

23N

2015. ápr. 14. 19:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Jó fülgyulladásra, de nem a fülbe!! Orrba kell cseppenteni és úgy hat a füledre is, de nem fülzsírosodásra való, hanem pl ha náthás vagy és eldugul a füled, akkor kb 3-4 napig szabad ajánlott cseppenteni az orrodba.

Náthától dugul a füled, ha elmúlik a nátha, akkor a füldugulás is, de ha fáj is a füled, akkor inkább menj el fülészetre.

2015. ápr. 15. 07:53
 2/2 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen.!

Ma mar nem faj, csak ami bedugult az zug.

2015. ápr. 15. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!