Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan kaphat egy 80 éves...

Hogyan kaphat egy 80 éves ember kemoterápiát?

Figyelt kérdés
Most olvastam az interneten, hogy Czeizel Endre 80 évesen kemoterápiát kap. Orvosi szaklapokban azt olvastam, hogy már 50 évesen sem adnak kemoterápiát mert nem bírná a szervezet, ergo megtagadják a kezelést az idősebb rákos betegektől.
2015. ápr. 14. 04:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Személyesen ismerek négy embert, aki hatvanon felül kapott (kap) kemoterápiát, akkor az a "szaklap" nem annyira szak. A Czeizel meg orvos, ismeri a kockázatokat és esélyeket, ha akarja, hagy kapja a pénzéért!
2015. ápr. 14. 05:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is rákbeteg vagyok és rendszeresen járok onkológushoz. Itt (Tolna megye) a betegek nagyrésze 50 feletti és mégis kapnak kezelést.
2015. ápr. 14. 10:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Annyit még szeretnék ideírni, hogy nem kértem tanácsokat meg okoskodást privátban (sem).
2015. ápr. 14. 11:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Én nem írtam semmit.
2015. ápr. 14. 17:56
 5/6 anonim ***** válasza:
A nagymamám is kapott pár éve kemót. Most 84 éves és makkegészséges.
2015. máj. 15. 14:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Magyarországon nem az általánosan, nemzetközileg elfogadott terápiás ajánlások számítanak, hanem, hogy mennyi hálapénzt adsz az orvosoknak.

Ha elég mély a zsebed, kinéz belőled vagy a rokonokból pár millió, nem baj, ha félholt vagy, és nincsen remény a felépülésre, megműtenek akkor is.

Egyetlen orvos nem kapott hálapénzt azért, mert azt mondta a betegnek vagy a rokonoknak, hogy "sajnálom, de nincsen remény a felépülésre."

Sajnos több ilyen esetet láttam.

2015. júl. 22. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!