Alhasi és here fájdalmam van 1 éve, valamint székleti problémáim, hereviszértágulat. Mi lehet az alhasi fájdalom oka? Hova forduljak vele?
A fájdalom először bal oldalt az alhasamba csípő tájt jelentkezett, egy kicsit húzódott nem is fájt.
Urológián voltam kétszer, nem találtak különösebb eltérést. A herevisszérre azt monda az első doki, hogy nem kell vele foglalkoznom. Voltam alhasi ultrahangon, vesékbe üregrendszeri tágulat van és 0,5 dl vizelet bent marad a húgyhólyagban, más nincs.
Valamint előfordul, hogy hasmenésem van. Valamikor, egy nap 4 szer, de előfordul, hogy csak 1 szer. A széklet az lebeg a vízen és nagy a víztartalma, először azt hittem lisztérzékenység, mert egy kicsit sárga néha a székletem, de a gyors teszt negatívot mutatott.
Háziorvosom elküldött vérvételre hátha gyulladás. A vérkép jó lett, egyedül a vizelet mikroalbumin tartalma magas, a duplája. Arra nem mondott semmit.
A visszértágulat már 4 éve megvan, már körbeéri a herémet, nem hiszem, hogy ettől lehet a problémám.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ez gasztroenterológiai probléma, vagy urológiai?
ill. Bármi tipp, hogy mitől lehet. Előre is köszönöm a válaszokat.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!