A szájszárazság lehet az alacsony vércukorszint jele?
Sziasztok!
31 hetes terhes vagyok, és a vércukorterhelésem pont a határértékre esett, ezért olyan diétát írtak elő amitől folyamatosan remegek, izzadok, annyira éhes vagyok.A szám állandóan ki van száradva akármennyit iszom.
Összefüggésben lehet a két dolog egymással?
Alacsony vércukor szint nem jár szájszárazsággal pont ellenkezőleg a magas vércukor szint jár azzal, mint a gyakori wc-re járás is. Ha diétát írtak elő akkor magas a vércukor szinted és probálják rendbe hozni. Kevesebb szénhidrátos ételt írtak elő gondolom. A remegés az a vércukor szint leesését jelzi de valószínűleg azért esik le a vércukor szinted, mert a diéta miatt nem viszel be annyi szénhidrátot mint előtte.
Ne aggódj ez a diéta sajnos ezzel jár :( Én tudom a párom is cukros :( Ehetsz többször de mindig nézd meg mit eszel. Ne vigyél be sok szénhidrátot, mert akkor csak növeled a cukorszintet. Nem tudom milyen diétát írtak fel így nem akarok okoskodni de javaslom probáld meg betartani, mert a terhesség alatt előjött cukorbetegség nem egyszerű.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!